Vad kan du göra på BitIQ-plattformen?

BitIQs minsta insättning beror på vilken metod du använder. Till exempel har en ACH-banköverföring från USA ett minimibelopp på 20 dollar, medan en banköverföring från USA kräver 5 000 dollar.

Uttagsbelopp: Minsta och högsta belopp

När du först börjar använda BitIQ och ditt konto är verifierat kan du ta ut högst 5 000 dollar från ditt konto varje dag. Men om du gör framsteg och blir en „avancerad användare“ ökar denna uttagsgräns till 100 BTC (Bitcoin) per dag.

BitIQs minimala uttag beror på myntet. Till exempel är det minsta Bitcoin-uttaget 0,0005, medan det minsta uttaget för Ethereum (ETH) och CRO är 0,016 respektive 230,0.

Vad kan du göra på BitIQ-plattformen?

BitIQ-appen gör det enkelt att köpa digitala valutor med fiatvaluta. Du kan också:

 • köpa och sälja kryptovalutor,
 • växla fiatvalutor,
 • få tillgång till Crypto Credit och Crypto Earn,
 • göra inköp med digitala valutor, och
 • hantera ditt BitIQ VISA-kort.

BitIQ erbjuder dock många fler funktioner. Om du vill veta mer kan du läsa vidare för att upptäcka vilka tjänster och funktioner som erbjuds.

 • Cronos ($CRO)

Vad är Cronos?

Detta är den token som BitIQ lanserade 2021.

Precis som andra digitala valutor kan Cronos köpas, säljas, handlas, skickas och tas emot. Eftersom myntet är ganska nytt kommer du inte att hitta många återförsäljare som för närvarande accepterar det som betalningsmedel. Detta kommer dock sannolikt att ändras i framtiden när det blir mer populärt.

Kort

BitIQ erbjuder en rad olika VISA-kort, vart och ett med sina egna fördelar och incitament. Vilket eller vilka kort du är berättigad till beror på ditt CRO-myntinnehav.

För närvarande finns det fem kortalternativ tillgängliga:

 • Midnight Blue
 • Ruby Steel
 • Royal Indigo och Jade Green
 • Frosted Rose Gold och Icy White
 • Obsidian

För att framgångsrikt ansöka om ett Midnight Blue BitIQ VISA-kort behöver du ingen CRO-insats och du får 1 % CRO-belöning. Ändå har du en maximal gräns för gratis uttag på 200 dollar och får inga andra förmåner.

Obsidian BitIQ VISA-kortet kräver däremot en CRO-insats på 400 000 dollar. Ändå får du 8 % CRO-belöningar och en rad förmåner, bland annat gratis Spotify-, Netflix- och Amazon Prime-abonnemang och tillgång till BitIQ Private.

Dessa VISA-kort fungerar som förbetalda kort och är inte BitIQ-kreditkort eller debetkort. I stället kan de fylla på ditt befintliga kort för att öka saldot. Du kan sedan använda det på alla platser online eller offline som accepterar VISA-betalningar.

BitIQ-kredit

Med BitIQ-kreditfaciliteten kan användare få ett omedelbart lån med låga ränteavgifter och flexibla återbetalningsvillkor.

När du sätter in krypto på ditt konto kan du låna upp till hälften av saldot i TUSD, USDC, USDT eller PAX. Det är dock endast vissa typer av krypto som kan användas för att få tillgång till BitIQs kreditmöjligheter. Dessa inkluderar CRO, BTC, LTC, ETH, XLM, ADA, EOS, ALGO, VET, ATOM, XTC, LINK, WBTC och DOT.